Foglaljon időpontot!

Rendelő telefonszáma: +36 20 486 7959

Foglaljon időpontot!

Központi telefonszám: +36 20 435 7116

Bemutatkozásunk

Déli Dental Fogászat Budapest

 
Fogászat és szájsebészet professzionálisan
Szakértelem és versenyképes árak – ezt több fogorvosi rendelő kínálatában is megtalálhatja. Ám ha a legjobbat keresi, a Déli Dental fogászat és szájsebészet a helyes választás!
 
Fogászat Budapesten teljes körű szolgáltatással
 
A Déli Dental fogászat és szájsebészet 2011 tavaszán nyílt meg Budapesten, hogy magasan képzett szakorvosokkal világszínvonalú, a fogorvosi szakma dinamikus fejlődésével lépést tartó fogászati és szájsebészeti szolgáltatásokat nyújtson. Fogorvosaink professzionális tudású, a szakmájuk iránt elhivatott szakemberek, akik precíz, fájdalommentes és teljes körű fogászati ellátást biztosítanak pácienseiknek.
 
Szájsebészet
Az általános és esztétikai fogászati kezelések és ehhez kapcsolódó szolgáltatások mellett, budapesti fogászati rendelőnkben komolyabb szájsebészeti beavatkozásokat is végzünk. Többek között – a legkorszerűbb technológiák alkalmazásával – vállaljuk fog implantátumok készítését és beültetését is.
 
Fogászati problémáját érzéstelenítéssel, 100%-ban fájdalommentesen, hozzáértéssel és emberséggel kezeljük. Számunkra ugyanis fontos, hogy ne csupán elnyerjük, de meg is tartsuk bizalmát.
 
Gyökérkezelés, fogfehérítés vagy fog implantátum készítés? Forduljon hozzánk bátran!
 
A Déli Dental Fogászat Budapest központjában, a Déli pályaudvar tőszomszédságában várja volt és leendő pácienseit. Bízunk benne, hogy Ön is szakértelmünket, versenyképes árainkat, akciós ajánlatainkat választja, és fogorvosi kezeléseit mi végezhetjük.
 
A Déli Dental fogászat várójában recepciós kisasszonyaink fogadják a pácienseket. Ők segítenek az adminisztrációban, illetve készséggel állnak rendelkezésre az esetlegesen felmerült kérdések kapcsán is.
 
Komfortos kialakítású, minden igényt kielégítő várószobánkban olvashat vagy televíziózhat, ameddig a kezelés el nem kezdődik.
 
Fogászati rendelőnket a legkorszerűbb berendezésekkel és legjobb minőségű alapanyagokkal felszerelten alakítottuk ki annak érdekében, hogy szakorvosaink a lehető leghatékonyabban végezhessék munkájukat.
 
Három ultramodern fogorvosi kezelőszékünk révén egy időben több páciens kezelése is végezhető.
Déli Dental Fogászat Budapest - kezelőszékek
 
Rendelkezünk panoráma röntgennel, továbbá különálló röntgen egységekkel is, amikkel öt másodpercen belül elkészíthetők, és a kezelőszékekhez tartozó monitorokon meg is tekinthetők a felvételek.
 
Szeretettel várja Önt a ragyogó és egészséges mosoly rendíthetetlen elkötelezettje, a Déli Dental Fogászat Budapesten.
 
Déli Dental – Mosolyban a legjobb - Ésszel, szívvel, szakértelemmel.
 
Kérjük, tekintse meg fogorvosi szolgáltatásaink listáját az Árak menüpontban,
ahol aktuális kedvezményeinkről és akcióinkról is tájékozódhat.
 
Ha még nem ismerné a Déli Dental fogszakorvosait, a Fogorvosaink menüpont alatt megismerkedhet rendelőnk lelkével, vagyis fogorvosi gárdánkkal.
 
Amennyiben kérdése lenne fogászatunkkal, a fog és a száj körültekintő ápolásával, vagy az egészségmegőrzéssel kapcsolatban, kattintson a Kapcsolat menüpontra, vagy látogasson el Facebook oldalunkra, ahol hasznos tanácsokat kaphat.
 
Fogászat és szájsebészet Budán
A Déli Dental Fogászat Budapest XII. kerületében,a Déli pályaudvar közvetlen közelében található, korszerűen felszerelt és komfortosan kialakított rendelő.Fogorvosaink képzettek, gyakorlott szakemberek.A fájdalommentességet, precizitást, alaposságot helyezik fókuszba.Fogászat és szájsebészet a Déli Dental rendelőben.Fogászati problémával érdemes a Déli Dentalt választani,mert olyan természetességgel és egyszerűséggel végezzük a feladatunkat,hogy a kezelést szinte észre sem lehet venni!Nálunk az eredmény mutatkozik! Fogorvosi kezelést szeretne?Aki először lép be a rendelőnkbe, elcsodálkozik!Fájdalom helyett, kellemes élményt tapasztal.Türelmesen dolgozó barátságos fogorvosok vagyunk,előnyös kezelési árakkal dolgozunk!Orvosoljuk a fogakkal kapcsolatos problémákat!Kérjük, tekintse meg budapesti fogászati rendelőnk árait, amelyeket folyamatos akciókkal igyekszünk még kedvezőbbé tenni! Fogászati rendelőnk megközelíthetőségét a kapcsolatok oldalon tekintheti meg.
 

 

Déli Dental fogászati szakrendelő