Rendelőnk telefonszáma: +36 20 486 7959

Foglaljon időpontot!

Amennyiben a szám foglalt kérjük hívja a központi recepciónkat az alábbi elérhetőségen:
+36 20 435 7116

Foglaljon időpontot!

Fogszabályozni sosem késő!

Ha zavarnak a fogaid, nem mered megmutatni őket, ha sokszor a kezeddel eltakarod a mosolyod, itt az ideje a fogszabályozásnak. A rögzített fogszabályzó szinte bármely életkorban képes még korrigálni a fogaidon, így számos későbbi fogászati problémát megelőzhetsz, és még magabiztosabbá válhatsz. De nem csak esztétikusabb lesz a mosolyod, hanem fogaid érintkezése, a rágófunkciók és javulnak, valamint az eddig nehezen mosható fogfelszíneket is egyszerűbb lesz tisztítani.

Egy fogszabályzó nem csak a mosolyodat újíthatja meg, de az önbizalmadat is. Déli Dental fogszabályozó akcióval most ráadásul kedvező áron juthatsz hozzá, így okod is lesz a nevetésre.

Akciónk keretein belül klasszikus, hagyományos fém fogszabályozót vagy akár diszkrétebb, kevésbé látható hagyományos porcelán fogszabályozót is kérhetsz, ha pedig már úgyis a fogorvosnál vagy, egy panoráma röntgent és az állapotfelmérést is elvégzik, ajándékba pedig fogkő-eltávolítás, polírozás is jár, hogy a mosolyod valóban ragyogóan szép lehessen majd!

Jelentkezz be még ma egy előzetes konzultációra fogszabályozó szakorvosainkhoz, nehogy lemaradj! A konzultáció árát levonjuk a kezelés árából, ha minket választasz.

Előzetes bejelentkezés telefonon: +36 20 486 7959

1 Déli Dental fogszabályozó akció, 1 fogívre érvényes. 1 személy 2 darabot vásárolhat, így akár egyszerre, mindkét fogívre elvégezhető a fogszabályozó kezelés.

Bejelentkezés a beváltási határidő előtt 2-3 héttel.

A Déli Dental akció tartalmán kívül felmerülő költségek, helyszíni felárak:

1. fogszabályozási konzultáció: 5.000 Ft. (a kezelés árából levonódik),
2. tanulmányi lenyomat: 10.000 Ft. (a kezelés árából levonódik),
3. aktiválás (4-6 hetente javasolt): a 9 000 Ft/alkalom/fogív,
4. ívcsere (2-3 havonta) - fém ív: 5 000 Ft/db, esztétikus ív: 8 000 Ft/db,
5. a kezelést követő retenciós készülék/retainer: 35-40.000 Ft/fogív,
6. a fogszabályzó felragasztás és eltávolítása: 12 000 Ft/fogív.

Déli Dental fogászati szakrendelő