Rendelőnk telefonszáma:

+36 20 486 7959

Amennyiben a szám foglalt kérjük hívja a központi recepciónkat az alábbi elérhetőségen

+36 1 700 3930

Dr. Fattahi Mostafa

Fogorvos

Dr. Fattahi Mostafa - Fogorvos

2020-ban végeztem a Szegedi Tudományi Egyetem Fogorvostudományi Karán, és azóta is fogorvosként dolgozom. Folyamatosan bővítem tudásomat külföldi és magyar kurzusokon az esztétikai fogászat és fogpótlások terén, hogy mindig a legtökéletesebb megoldást kínáljam pácienseimnek.

Szerencsém volt pár évig külföldön is dolgozni, ahol új technikákkal és eljárásokkal bővíthettem tudásomat. A szakmai precizitásra, a jó hangulatra és fájdalommentes kezelésekre törekszem minden egyes alkalom során. Bizalommal várom a magyarul, angolul és perzsául beszélő betegek jelentkezését is.

Hiszem, hogy a fogorvosi látogatások nemcsak az egészség megőrzéséről szólnak, hanem a bizalomról, a törődésről és az együttműködésről is.

Célom az, hogy minden páciensem számára kellemes és biztonságos környezetet teremtsek, ahol szabadon oszthatják meg aggodalmaikat és elvárásaikat.

Szeretettel várom fogászati konzultációra, illetve az esztétikai és konzerváló fogászati kezelésekre.

 
 
چهار سال پیش از دانشکده دندانپزشکی دانشگاه سگد ، کشور مجارستان فارغ التحصیل شدم و از آن زمان به عنوان دندانپزشک مشغول به فعالیت هستم. پس از فارغ التحصیلی به طور مستمر در دوره های دندانپزشکی به خصوص ترمیمی و زیبایی و درمان های محافظه کارانه شرکت دارم تا با آشنایی با جدیدترین متدها بتوانم بهترین و به روزترین درمان را به بیماران ارائه دهم. مشتاقانه منتظر دیدن شما هستم تا با ایجاد محیطی دلپذیر , امن و دوستانه ,درمانی حرفه ای , با دقت و بدون درد را برای شما عزیز فراهم کنم.
 
 

 

Déli Dental fogászati szakrendelő

Szolgáltatásaink

Szolgáltatásaink

Tekintse át, hogy milyen szolgáltatásokat vehet igénybe fogorvosaink segítségével!

Megnézem
Fogorvosaink

Fogorvosaink

Fogorvosaink és munkatársaink várják, hogy szakszerű segítséget nyújtsanak a panaszaira.

Megnézem
Időpontfoglalás

Időpontfoglalás

Időpontot kérek fogorvosi kezelésre vagy szűrésre!

Megnézem
Kapcsolat

Kapcsolat

Írja meg miben segíthetünk és szívesen visszahívjuk!

Megnézem