Rendelőnk telefonszáma:

+36 20 486 7959

Amennyiben a szám foglalt kérjük hívja a központi recepciónkat az alábbi elérhetőségen

+36 1 700 3930

Déli Dental Fogászat Budapest

Fogorvosaink és munkatársaink

 
Fogorvosaink, magasan kvalifikált és jelentős gyakorlati tapasztalattal rendelkező fogorvosai kiemelt figyelmet fordítanak arra, hogy páciensekkel jó kapcsolatot alakítsanak ki, és a fogászati kezelések során a lehető legkevesebb kellemetlenséget okozzák.
 
Amennyiben kérdése lenne általános, esztétikai fogászati vagy szájsebészeti témakörben, forduljon hozzánk bizalommal.
Dr. Schreiber Nóra - Fogorvos

Dr. Schreiber Nóra

Fogorvos

Fogorvosi tanulmányaimat a Szegedi Tudományegyetem Fogorvostudományi Karán végeztem. A diploma megszerzése után általános fogorvosként kezdtem el dolgozni, hogy minél nagyobb gyakorlati tudásra tegyek szert több szakterületen is. A munkám során arra törekszem, hogy a páciensek egyéni igényeire odafigyelve, precíz, hosszútávú megoldást érjek el, mindezt fájdalommentesen.

bővebben
Dr. Dr. Sahin-Tóth Tibor - Fogorvos

Dr. Dr. Sahin-Tóth Tibor

Fogorvos

2017-ben a Szegedi Tudományegyetemen orvosként végeztem, majd másoddiplomámat fogorvosként 2021-ben szereztem a Semmelweis Egyetemen. Tanulmányaim mellett a Szt. Rókus Kórház szakrendelőjében sajátítottam el a szájsebészet alapjait. Ezzel párhuzamosan az Országos Onkológiai Intézet arc-, állcsont- és szájsebész szakorvosjelöltjeként dolgozom, ahol nagyszerű orvosok mellett fejlődhetek és gyarapíthatom szakmai tudásom.

bővebben
Dr. Lampé Krisztina - Fogszabályozó szakorvos

Dr. Lampé Krisztina

Fogszabályozó szakorvos

Az egyetem elvégzése után rögtön fogszabályozással kezdtem el foglalkozni, 2015-től a Semmelweis Egyetem fogászati és szájsebészeti oktató intézetében voltam rezidens, majd 2018-ban szakvizsgát tettem. A kezelés során a feladatunk az esztétikus mosoly kialakítása mellett a megfelelő fogsor érintkezés beállítása, mely közben a páciens egyéni igényeire is nagy figyelmet fordítunk.

bővebben
Dr. Tatai Dániel - Fogorvos

Dr. Tatai Dániel

Fogorvos

Precíz hozzáállással precíz munka készül. Számomra minden esetben az első, hogy érthetően mondjam el az adott fogászati probléma okát, azt követő beavatkozás módját, kezeléssel kapcsolatos kockázati lehetőségek rizikóját. Forduljon bizalommal hozzám, ahol az első konzultációs időpont alkalmával árajánlatot kap, amely tartalmazza egyben a fogászati beavatkozás időrendi kezelését is.

bővebben
Dr. Leskó Zsuzsanna - Fogszabályozó fogszakorvos

Dr. Leskó Zsuzsanna

Fogszabályozó fogszakorvos

A pácienseimmel való munkám során fontosnak tartom a lehető legkellemesebb légkör megteremtését, a bizalmi kapcsolat kialakítását, ami egy hosszú ideig tartó (például: fogszabályozó) kezelés során elengedhetetlen. Minden kezelést egyénileg, a páciens igényeinek figyelembe vételével, nagy szakmai precizitással tervezek. Szakterületem a fogszabályozás, de szeretettel várom az általános felnőtt- és gyermekfogászati ellátásra érkezőket is.

bővebben
Dr. Fattahi Mostafa - Fogorvos

Dr. Fattahi Mostafa

Fogorvos

2020-ban végeztem a Szegedi Tudományi Egyetem Fogorvostudományi Karán, és azóta is fogorvosként dolgozom. Folyamatosan bővítem tudásomat külföldi és magyar kurzusokon az esztétikai fogászat és fogpótlások terén, hogy mindig a legtökéletesebb megoldást kínáljam pácienseimnek.

bővebben
Dr. Berfin Sahin - Fogorvos

Dr. Berfin Sahin

Fogorvos

Számomra az a legfontosabb, hogy a fogorvoshoz járás kellemes élmény legyen és a páciensem mosollyal távozzon az általam végzett kezelés után. Célom az, hogy hosszútávú, precíz, jól funkcionáló fogászati megoldásokat nyújthassak azoknak, akik hozzám fordulnak. A következő problémákkal fordulhatnak hozzám: fogfájás, esztétikai fogászat, fogpótlások készítése, implantátumos fogpótlások készítése, tömés, gyökérkezelés, bölcsességfog eltávolítás, fogeltávolítás, fogkő eltávolítás, gyermekfogászat

bővebben
Dr. Pusztai Anna - Fogorvos

Dr. Pusztai Anna

Fogorvos

2016-ban végeztem a Debreceni Egyetem Fogorvostudományi Karán. Diplomám megszerzése után Hajdú-Bihar és Pest megyében dolgoztam magán- és körzeti rendelőkben. Az általános fogászat mellett tapasztalatot szereztem a szájsebészet és gyermekfogászat területén is.

bővebben
Papp Bettina - Vezető fogászati asszisztens, dentálhigiénikus

Papp Bettina

Vezető fogászati asszisztens, dentálhigiénikus

2016 óta dolgozom fogászati asszisztensként, majd 2020-ban elvégeztem a Klinikai higiénikus képzést is. Asszisztensként fontosnak tartom azt, hogy az orvos munkáját könnyedebbé és dinamikussá tegyem, a pácienseknek pedig olyan kezelési élményt adhassunk, ami után szívesen tér vissza a kezelőszékbe!

bővebben
Bangó Amanda - Fogászati asszisztens, dentálhigiénikus

Bangó Amanda

Fogászati asszisztens, dentálhigiénikus

2017-ben végeztem fogászati asszisztensi képzést, majd 2020-ban klinikai fogászati higiénikus képzést is megszereztem. Klinikai fogászati higiénikusként fontosnak tartom, hogy megelőzzük a komolyabb fogászati problémákat és segítsek a helyes szájhigiénia kialakításában. Mosolygós, jókedvű lelkes csapatunkkal várjuk pácienseinket sok szeretettel a Déli Dentálban.

bővebben
Kremmer Lilla - Fogászati asszisztens

Kremmer Lilla

Fogászati asszisztens

2021-ben végeztem el a fogászati asszisztensi képzést. 2022 őszén kezdtem el dolgozni a Déli Dental fogászati rendelőben. Asszisztensként fontosnak tartom, hogy nyugodt, kellemes légkört teremtsek és a páciens jó élménnyel, elégedetten távozzon a rendelőből. Célom az orvos munkájának teljes körű segítése.

bővebben
Alexandra - Páciens koordinátor

Alexandra

Páciens koordinátor

Az egészséges száj és a vonzó mosoly nagyban befolyásolhatja mindenki életét. Igazi kiváltság látni, hogy a fogorvosi kezelések milyen pozitív hatással vannak az emberek életére. Mivel ennek az útnak az első lépése hozzám vezet, így annak érdekében dolgozom, hogy új és meglévő pácienseinknek már az időpontfoglaláskor és megérkezéskor empatikus, barátságos személyemmel pozitív élményben legyen részük. Örömet szerez, hogy a nálunk töltött idő alatt és a fantasztikus eredményeknek köszönhetően a kezdeti esetleges félelmeket Orvosaink önbizalommá alakítják.

bővebben
Melinda - Páciens koordinátor

Melinda

Páciens koordinátor

Fontosnak tartom, hogy pácienseink amint belépnek a rendelőbe, kellemes és nyugodt környezetben érezhessék magukat. Ennek érdekében is törekszem arra, hogy mind a kezelésig várakozva mind pedig a kezelés végezetével is pozitív élményekkel gazdagodjanak itt nálunk.

bővebben

Visszahívást kérek


Déli Dental fogászati szakrendelő

Szolgáltatásaink

Szolgáltatásaink

Tekintse át, hogy milyen szolgáltatásokat vehet igénybe fogorvosaink segítségével!

Megnézem
Fogorvosaink

Fogorvosaink

Fogorvosaink és munkatársaink várják, hogy szakszerű segítséget nyújtsanak a panaszaira.

Megnézem
Időpontfoglalás

Időpontfoglalás

Időpontot kérek fogorvosi kezelésre vagy szűrésre!

Megnézem
Kapcsolat

Kapcsolat

Írja meg miben segíthetünk és szívesen visszahívjuk!

Megnézem