Rendelőnk telefonszáma: +36 20 486 7959

Foglaljon időpontot!

Amennyiben a szám foglalt kérjük hívja a központi recepciónkat az alábbi elérhetőségeken:
+36 20 435 7116 +36 20 349 6994

Foglaljon időpontot!

Diagnosztika

Izgat a fogorvosi ellátás? Ha egy ideje nem voltál a fogorvosnál, akkor meghívunk, ütemezd be a fogorvosi ellenőrzést! Gyengéd fogorvosok vagyunk, kényelmesen és pihentető módon végezzük a fogorvosi kezelést. Megértjük, ha egyes emberek nem látogatnak el hozzánk, fogászati fóbia, vagy túlzottan aggódik amiatt, hogy valami rossz történhet vele. Ha ez a helyzet, és van egy lyukas fog, még óvatosan fogunk kezelni, egészségügyi problémád megoldódik anélkül, hogy észrevennéd, további irritációt sem okozunk.

tovább olvasom

Esztétikai kezelések

Esztétikai fogászati kezelés! Pontosan megadhatjuk neked azt a mosolyt, amelyet mindig is kerestél! Esztétikai fogászati kezelés! Próbáltad már magadon? A mosoly, amilyen még soha nem volt! Korábban el sem tudtad képzelni! Meglepő és csábító eredmény! Büszke leszel magadra! Tudni fogod milyen érzés, igazán jól megjelenni! Gyere el, és megbeszéljük a kezelést! Esztétikai fogászat a harmonikus mosollyal, a Déli Dental fogászati rendelőben!

tovább olvasom

Parodontológia

A parodontológia fogággyal, illetve a fog körüli tartószövetek megbetegedéseivel foglalkozó tudományág. A szájüregben naponta képződik lepedék, amely a fogközökben és az íny mentén is lerakódik, s hosszú ideig való fennállását követően a szövetek károsodását, pusztulását okozza.

tovább olvasom

Gyermekfogászat

A gyermekfogászat a gyermekek fog- és szájbetegségeinek, illetve azoknak a megelőzésével foglalkozó tudomány. Sokan nem is tudják, de a gyermekfogászat jelentősége sokkal nagyobb, mint azt elsőre gondolnánk, hiszen a gyermekfogászati kezelések a gyermek egész életére meghatározzák a dentális egészséghez, fogászati kezelésekhez való viszonyát.

tovább olvasom

Konzerváló fogászati kezelések

Helyreállító, konzerváló fogászat! Megbízható fogorvosok vagyunk, a legfrissebb helyreállító fogászati kezeléseket és technológiákat kínáljukTermészetes helyreállító fogászati ellátást nyújtunk. Mentse meg a természetes fogakat! Ha sérült és szükség van gyorsan helyreállításra, azonnali fogászati helyreállítást végzünk!Időben szólunk! Minél nagyobb a károsodás, annál nagyobb a fertőzöttség! Ez nagyobb kihívást jelenthet a fog megmentéséhez.Feltétlenül fontos, hogy gyorsan keressen fel bennünket! Fogorvosaink, asszisztenseink barátságosak. Mindent megteszünk, hogy ütemezni tudja a kezelést olyan időpontra, amely a lehető legkényelmesebb az Ön számára. Megvizsgáljuk, és meghatározzuk a legjobb módját annak, hogyan mentse meg a természetes fogat! Ha gyorsan és időben meglátogatja a rendelőnket, nem késlelteti a kezelést, könnyen és egyszerűen állítjuk helyre a fog egészségét.

tovább olvasom

Gyökérkezelés

Állítsa meg a fájdalmat és mentse meg a fogat! Modern, pihentető, és kedves fogorvosok a rendelőnkben! Gyengéd gyökérkezelésre összpontosítva. Ha Budapesten jársz, keress fel minket, hogy megbeszéljük a fog egészségét, az esetleges problémákat, és azt, amit tenni kell a gyógyuláshoz. Védd a fogad! Ha úgy tűnik, hogy a gyökérkezelés a legjobb megoldás, akkor ezt az ajánlást tesszük. Ha nem, akkor bemutatunk egy másik kezelési megoldást, amely megoldja a problémád

tovább olvasom

Szájsebeszet

Szeretne újra normális életet teremteni? Kérjen időpontot a Déli Dental fogászati tanácsadóinktól,Teljesen egyedi megoldást kínálunk Önnek! Szájsebészetünk fogorvosai által végzett kezelések megoldják az orális problémákat. Megteszünk mindent, amely megakadályozzuk a fertőzések előrehaladását.A fájdalom eltűnik és javítjuk az életminőséget, velünk visszatér a normális életbe.

tovább olvasom

Déli Dental fogászati szakrendelő